CD’s

Collage leonadesign

 ‘ EFFORTLESSLY

Mijn eerste healingharp cd is op een bijzondere manier ontstaan. Ik kreeg in mijn toenmalige bed and breakfast op koningendag een man op bezoek die oa geluidstechnicus was. Ik vroeg hem of hij het leuk zou vinden om de volgende ochtend in de tuin een harp meditatie te krijgen. Dit leek hem heerlijk.

Het moment in de tuin, hij liggend naast mijn harp in het hoge gras, de ochtend zon………. het perfecte moment.

De harpklanken opende zijn ziel en liefde stroomde eruit. Hij zei ;” dit is het mooiste wat mij na mijn kanker behandelingen is overkomen”!!

Ik wil jouw harp cd opnemen in mijn studio!!

Wat een speciaal moment en wat een kado! Norbert Veel zo heet hij, heeft een speciale techniek ontwikkeld om geluid op te nemen doormiddel van kristallen. Dit geeft de harp cd een zeer heldere klank.

EFFORTLESSLY betekent MOEITELOOS, dit is voor mij een uitdaging in mijn leven om te mogen ervaren. Dit deel ik met jullie door mijn harp cd. Alles mag er zijn en kan ik uiten door intuïtief mijn harp te bespelen. Dit is mijn leven

 

De cd is te bestellen voor 15euro inclusief verzendkosten. Je geeft in je mail aan dat je een cd wilt en dan wisselen we onze gegevens uit. 

   

 

          *Bestel cd* 

Harp cd